Så här hanterar vi covid-19

Vi håller oss uppdaterade gällande utvecklingen av covid-19 och följer de rekommendationer som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida

 

Så hanterar vi Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer

 

Vi fortsätter att anpassa oss för att hantera vardagen med pandemin på bästa sätt och leverera våra tjänster tryggt och säkert. 

I och med Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer så har vi vidtagit en del extra åtgärder för att bidra till minskad smittspridning, sammantaget har vi gjort följande;

  • Förstärkt våra hygienrutiner och informerar våra medarbetare kontinuerligt med Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att tvätta händerna, hålla avstånd och stanna hemma om man är sjuk.

  • Delat ut handsprit till våra medarbetare att ha med till jobbet.
  • Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma.
  • Vi städar som vanligt hos våra kunder! I förebyggande syfte och med omtanke för varandra uppmanar vi våra kunder att höra av sig till oss direkt via telefon eller mejl om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Städtillfället bokas då om.

Inbokade städtillfällen

Många arbetar hemifrån dessa dagar, det går naturligtvis bra att vara hemma när vi kommer.
Det är bra att veta att vi kan vara flexibla med längd på städpasset och veckodag. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Besöksadress

Clean 4 U Sweden AB
Torngatan 4 B
343 31 Älmhult

Telefon: 0476 - 44 54 00

info@clean4u.se